Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/borgerhus.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Velkomstbrev | Mårslet Borgerhus

Velkomstbrev

Velkommen til Mårslet Borgerhus

Praktiske oplysninger

Nøglen.

Nøgle udlevering – kontakt på KUN SMS på 40754338.

Nøglen afleveres i postkassen ved køkkendøren efter endt leje.

Hvornår har du adgang til Mårslet Borgerhus

Din leje starter kl. 16.00, med mindre andet er anført i lejekontrakten.

Ekstra timer kan købes for kr. 150,- pr. time eller kr. 1.200,- pr. ekstra døgn.

Køkken

Køkkenet er indrettet som primært til anretter og opvarmning og er forsynet med service til 60 personer. Der er komfur med 5 kogeplader, 2 ovne, køleskab og lille kummefryser. Der er desuden et mindre køleskab ved baren.

Opvaskemaskine

Opvaskemaskinen betjenes på følgende måde: Metal-proppen sættes i bunden af opvaskemaskinen og de 2 riste placeres. Låget lukkes og der tændes på kontakten til venstre for maskinen. Nu fyldes opvaskemaskinen med vand og opvarmes til ca. 80 grader i løbet af 1/2 time. Der bliver automatisk doseret med opvaske- og afspændingsmiddel. DER LIGGER EN MAPPE I BORGERHUSET MED UFØRLIG ANVISNING.

VIGTIGT: SKYL SERVICEN AF INDEN OPVASK – SKIFT VAND EFTER 10 VASKE.

Varme

Opvarmningen styres af lejer. Du har mulighed for selv at regulere varmen ved at skrue op eller ned på radiatorerne. Ved lejemålets ophør, skrues ned for varmen, termostaten skal stå på 2.

Sikringer

Skulle der springe en sikring, ligger der ekstra sikringer i el-skabet i salen.

Affald

Affald fyldes i plastsække, og kommes i affaldscontaineren i affaldsskuret

VÆR OPMÆRKSOM PÅ IKKE AT ANVENDE BØRNEHAVENS AFFALDCONTAINER.

Rengøring og oprydning

Se detaljeret vejledning som er vedhæftet. Vær opmærksom på, at almindelig gulvvask er inkluderet i lejen. Lejer må ikke selv vaske trægulvene. Lejer betaler særskilt for rengøring af gulve i tilfælde, hvor disse er meget snavsede.

Som lejer af Borgerhuset får du for en tid stillet husets lokaler og inventar til rådighed. Vi håber, at du vil føle dig hjemme, og vil behandle huset som dit eget hjem og tage en tilfredsstillende oplevelse med dig.